Selidbe:

Selidbe brodom


Selidbe brodom obavljamo u inostranstvu i to daleke destinacije. Brodski prevoz nije teško organizovati kada se stekne odgovarajuće iskustvo. Selidbu brodom organizujemo sa punom odgovornošću prema stvarima. Našim kombijem ili kamionom prevozimo stvari do odgovarajuće luke, gde se kamion ukrcava na brod do sledeće destinacije. Kada se dodje do krajnje destinacije brodom stvari se dalje voze kamionom do odredišta. Posedujemo dozvole za medjunarodni transport. Ukoliko je potrebno imamo i špediciju koja može da pripremi robu za carinu ukoliko se radi o trgovačkoj robi.

0 коментара:

Постави коментар

Selidbe Beograd

Selidbe na celoj teritoriji Beograda. Mi smo jedni od retkih koji imamo istu cenu selidbe bez obzira na kojoj beogradskoj opštini živite.

Selidbe Srbija

Selidbe na celoj teritoriji Srbije. Posedujemo vozila starosti svega par godina. Posedujemo utovarne rampe za lakši utovar specijalnog transporta.

Selidbe inostranstvo

Selidbe bilo gde u inostranstvu. Mi Vam organizujemo pakovanje stvari, otpremanje do broda, praćenje transporta i useljavanje na novu lokaciju. Selidba po sistemu ključ u ruke.

  © Copyright2010 Selidbe 381Design by Izrada sajta 2003

PVC stolarija Back to TOP