Selidbe:

Selidbe utovar

Ručni utovar i istovar svih vrsta roba i tereta, uključujući poslove na selidbi arhive, kancelarijskog nameštaja, čeličnih kasa i ormara bez obzira na težinu, rad radnika na pakiranju, premeštanju i slaganju robe u skladišta i ostali poslovi gdje je potrebno angažovati fizički rad radnika i prijevoz istog.
Vršimo selidbe stanova (malih i velikih) kuća, poslovnih prostora, kancelarija i drugih raznih objekata na području cele Srbije kao i u inostranstvu. Usluge obavljamo kamionom ili kombijem, u zavisnosti od vaših potreba i količini vaših stvari. Imamo iskusnu i uhodanu ekipu za utovar i istovar, a po potrebi i dogovoru možemo izvršiti demontažu i montažu vašeg nameštaja, kao i kompletno pakovanje svih stvari. Nameštaj i svu robu dodatno zaštićujemo za siguran transport.

Usluge obavljamo po povoljnim cenama i po dogovoru, zavisno od vaših mogućnosti i vaših želja.

0 коментара:

Постави коментар

Selidbe Beograd

Selidbe na celoj teritoriji Beograda. Mi smo jedni od retkih koji imamo istu cenu selidbe bez obzira na kojoj beogradskoj opštini živite.

Selidbe Srbija

Selidbe na celoj teritoriji Srbije. Posedujemo vozila starosti svega par godina. Posedujemo utovarne rampe za lakši utovar specijalnog transporta.

Selidbe inostranstvo

Selidbe bilo gde u inostranstvu. Mi Vam organizujemo pakovanje stvari, otpremanje do broda, praćenje transporta i useljavanje na novu lokaciju. Selidba po sistemu ključ u ruke.

  © Copyright2010 Selidbe 381Design by Izrada sajta 2003

PVC stolarija Back to TOP