Selidbe:

Selidba saveti

* Obezbedite unapred parking mesto za naše vozilo - tako će biti lakše i nama i Vama.
* Selidba Vam može biti prilika da se rešite svih onih stvari koje Vam više ne trebaju a sigurno ih imate - poklonite ih ili prodajte ako možete.
* Pre pakiranja u kutije klamerice na dnu kutije prekrijte ljepljivom trakom - tako nećete izgrebati parket.
* Kod pakiranja stvari u kutije, teže stvari uvijek stavljajte na dno a lakše na vrh - tako će kutije biti stabilnije i težina kutija biće ravnomerno raspoređena.
* Na svakoj kutiji označite njen sadržaj - to će Vam olakšati raspakiravanje.
* Preporučljivo je tanjire složiti u kutiju vertikalno i između staviti mekani papir, a i druge lomljive stvari potrebno je zaštiti od međusobnog direktnog kontakta.
* Proverite može li se namještaj izneti iz prostorije odnosno uneti u predviđenu prostoriju na odredištu. U suprotnom potrebna je demontaža.
* Električne uređaje poput računara i televizora, stereo uređaje isključite dan ranije kako bi im se temperatura prilagodila selidbi, pogotovo ako se selite zimi.
* Naučite što prije Vašu decu njihovoj novoj adresi i broju telefona.
* Kod svog telefonskog operatera dogovorite datum odjave/prijave telefonskog broja.

0 коментара:

Постави коментар

Selidbe Beograd

Selidbe na celoj teritoriji Beograda. Mi smo jedni od retkih koji imamo istu cenu selidbe bez obzira na kojoj beogradskoj opštini živite.

Selidbe Srbija

Selidbe na celoj teritoriji Srbije. Posedujemo vozila starosti svega par godina. Posedujemo utovarne rampe za lakši utovar specijalnog transporta.

Selidbe inostranstvo

Selidbe bilo gde u inostranstvu. Mi Vam organizujemo pakovanje stvari, otpremanje do broda, praćenje transporta i useljavanje na novu lokaciju. Selidba po sistemu ključ u ruke.

  © Copyright2010 Selidbe 381Design by Izrada sajta 2003

PVC stolarija Back to TOP