Selidbe:

Selidbe

Naša osnovna delatnost su selidbe i prevozi. Na našem sajtu možete saznati sve o našem načinu rada, cenama, vrstama usluga i vozilima iz našeg voznog parka sa kojim raspolažemo.

Ako do sada niste imali situaciju da ste morali da se selite pročitajte tekst "Šta treba dogovoriti pre selidbe".

U rubrici često postavljana pitanja potražite odgovore i na druga uobičajena pitanja oko selidbe.
  
Osnovne cene naših usluga možete pogledati u našoj rubrici selidbe cene, skrećemo Vam pažnju i na našu novu uslugu procena selidbe u kojoj naš čovek za procenu na terenu besplatno i bez ikakve obveze utvrđuje sve elemente selidbe i cenu koštanja.

Ukoliko želite da Vašu selidbu organizujemo po najvišim standardima brzo i efikasno nazovite naš tim profesionalaca 063 302 677 ili nam se obratite na naš email na stranici kontakt.

0 коментара:

Постави коментар

Selidbe Beograd

Selidbe na celoj teritoriji Beograda. Mi smo jedni od retkih koji imamo istu cenu selidbe bez obzira na kojoj beogradskoj opštini živite.

Selidbe Srbija

Selidbe na celoj teritoriji Srbije. Posedujemo vozila starosti svega par godina. Posedujemo utovarne rampe za lakši utovar specijalnog transporta.

Selidbe inostranstvo

Selidbe bilo gde u inostranstvu. Mi Vam organizujemo pakovanje stvari, otpremanje do broda, praćenje transporta i useljavanje na novu lokaciju. Selidba po sistemu ključ u ruke.

  © Copyright2010 Selidbe 381Design by Izrada sajta 2003

PVC stolarija Back to TOP