Selidbe:

Selidbe Ivankovic

Selidbe Ivanković kao firma koja se bavi isključivo selidbama postoji samostalno od 2013 godine, pre toga smo se bavili uslužno za druge firme. 
Veliko dugogodišnje iskustvo u selidbama biće Vam garancija za dobro izvršenje posla. Vi treba da nas kontaktirate, a mi ćemo doći i da u dogovoru sa Vama u zavisnosti od nove destinacije na koju se selite da Vam damo procenu selidbe i plan kako bi najbolje bilo da organizujemo selidbu i kojim prevoznim sredstvom. 

Mi imamo na raspolaganju kamione i klimatizovane kombije starosti svega par godina. Selidbe Ivankovic imaju bogatu referencu klijenata, radimo stalno za velike klijente kao što su Volks banka, Beba kids, JP Gradsko stambeno preduzeće i dr. 

Iz ovoga možete zaključiti da su ozbiljne institucije poklonile nama svoje poverenje iz čega se razvila dugogodišnja saradnja.

Dodatne informacije, Vama na raspolaganju.

Od 0 do 24 h i vikendom + praznicima

Telefon:  063 / 302 - 677

REKORDNO VREME  ŠTEDLJIV PLAN IVANKOVIĆ SELI I NAMEŠTA STAN

0 коментара:

Постави коментар

Selidbe Beograd

Selidbe na celoj teritoriji Beograda. Mi smo jedni od retkih koji imamo istu cenu selidbe bez obzira na kojoj beogradskoj opštini živite.

Selidbe Srbija

Selidbe na celoj teritoriji Srbije. Posedujemo vozila starosti svega par godina. Posedujemo utovarne rampe za lakši utovar specijalnog transporta.

Selidbe inostranstvo

Selidbe bilo gde u inostranstvu. Mi Vam organizujemo pakovanje stvari, otpremanje do broda, praćenje transporta i useljavanje na novu lokaciju. Selidba po sistemu ključ u ruke.

  © Copyright2010 Selidbe 381Design by Izrada sajta 2003

PVC stolarija Back to TOP